a brand new start

Gårdagen var verkligen trevligt! Härliga människor och underbart väder. Nu känns det som att det mer och mer börjar bli sommar när man kan sitta ute till sent på kvällarna utan att behöva frysa.

          

           



Emma var tydligen mycket söt på alla bilder, hon passade väl på att visa sitt allra bästa jag ;)



Har varit en sväng i brån och fantastiska spöland idag, det plus finvädret har gjort humöret på topp! Nu ikväll har jag åkt båt. Brukar vara lite småfeg när det gäller att åka fort men fan vad kul det var. Med vinden i håret och ett smajl i hela fejset kändes det inte så tokigt :)

♥ so long!
 

friday

Alltid har man ju bättre och sämre dagar men idag är det verkligen tröööögt. Kan inte lovet komma nu bara?
Tur man i allafall har små ljusglimtar att luta sig tillbaka på när man är trött och less. :)
Ser fram emot morgondagen :)
♥hejs!

torsdagkväll

Nu så är gänget uppe i luften på väg till turkiet och jag unnar dem verkligen en underbar resa trots att jag helst skulle ha velat vara med själv, haha! Och på väg hem är snart brudarna Valfridsson som också dem har varit iväg till sol och bad.
De är på hemmaplan på lördag så jag bjussar på en bild på dem så länge :)

♥hejs och snart godnatt!



:)

Nu är det strax sängen och Mr John Blund som gäller! I morgon ska jag agera taxitjänst till min kära mor, morbror och hans fruga till flyget. Jag är avis som få och sörjer över att jag måste vända hemåt igen när de ska sätta sig på planet mot turkiet!
 Meeen, jag är också sugen på en resa så jag hoppas väl att det blir någongång inte allt för långt bort i framtiden :)

♥Sov gott!


it's a beautiful day



27 maj, worldMSday. http://www.worldmsday.org/
Idag får man väl säga är en lite speciell dag för oss ms-pepople. Forskningen behöver nog allt stöd de kan få för att komma fram till något vettigt snart, typ ett botemedel eller bromsmedicin i tablettform som inte finns än :)
Jag tycker att det är bra att det ändå finns någon sådan här dag som faktiskt kanske kan få människor att öppna ögonen och förstå lite mer om vad MS faktiskt är. Jag menar, många tror att man måste vara gammal, funktionshindrad eller rullstolsbunden för att ha en sådan sjukdom som MS. Men belive me, vi är precis som vanligt folk (tro det eller ej, hah) förutom att vi  har något vi ofrivilligt blir påverkade av och måste ta hänsyn till trots att vi inte vill.
Nu är det ungefär 2,5 år sedan jag fick veta att denna usla sjukdom var något som skulle följa mig genom hela livet som en jävla objuden gäst och vart är jag idag? 20 år gammal och är mitt i en utbildning till sjuksköterska ironiskt nog. Men visst känns det härligt, att ha den känslan av att jag ska då tamefan göra det jag vill med mitt liv trots att det ibland blir lite svårare än vad man tänkt sig. Men ställer min objudne gäst till det för mig på ett orimligt sätt så tror jag nog att han ska få en fetspark i arslet!

♥ tjipp! :)



second chance

Hela dagen har gått åt till att vara ledig. Inte någonting vettigt har jag gjort och guess what.. det har varit sjukt skönt!
Efter morgondagens seminarie har jag en sista tenta att koncentrera mig att plugga på men sen har jag betat av ett helt år av min utbildning och har därmed bara två kvar.  Just nu känns det som en evighet men det går nog säkert snabbt hoppas jag! :)

Ska jobba halva sommaren och resterande halva ska jag bara glassa i solen, vara ledig och njuta! Hoppas självklart på att kunna följa med på resan söderut också, men har inte fått något schema ännu. Men jag håller tummarna! Som vanligt på somrarna har jag ju såklart en bild av hur underbart det kommer att vara eftersom det finns vissa stående saker man gör  och som är lika roliga och härliga varje år :) 


Det går mot ljusare tider säger jag bara!

♥ tjingeling

i'll follow you and make a heaven out of hell


Igår började dagen med soligt och härligt väder och precis när jag och mamma tänkt ta en cykeltur bröt helvetet loss. Enorma hagel och en åska i den klass som jag typ aldrig varit med om förr. Som tur var så var det kortvarigt och solen behagade kika fram en stund igen!

Senare blev det att kika på fotboll och efter det blev det att direkt åka och handla mat till att göra tacos, not bad at all!
Kvällen blev en riktig myskväll och får en att som vanligt att få lite smått ångest över att helgen är för kort, men snart är väl även denna vecka över så fort som tiden går!






På schemat ikväll står det grillning!
♥ So long! :)

there'll be light

Stadsdag där det blev inköp av lite småsaker men de riktigt stora affärerna gjorde Anna, storshopparn!

 I bilen hade även sällskap av både Ida och Anna Svedberg så det var mycket trevligt. Humorn var som vanligt på topp och resultatet av det kommer vi garanterat få läsa om i Annas blogg, storbloggarn! Ida fick vi även med oss hem igen och det är alltid lika kul att se den brullan eftersom det har en tendens att inte bli lika flitigt som förr (men nästan)! :)

Min systers kommentar till hennes tandläkare kan ju ha varit det vi skrattat mest åt idag, kvinnan har ju fan ingen farstu!
Tydligen hade hon något med tänderna som skulle kosta typ 800:- att laga och hennes första kommentar till hennes något torra tandläkare var;
- shit, 800...  undra hur mycket stjärt man måste sälja för att ha råd med det!!
Svaret hon fick är okänt och det är nog lika bra det, haha! :D

Varje dag som går närmare sommar betyder humöret på topp, vädret underbart och nära lov, det kommer att bli wonderful på alla sätt och vis.

♥ hejs


sweet dreams!


Som pricken över i:et  på denna kväll då jag äntligen blev färdig med mitt skolarbete så ska jag nu krypa ner under täcket ända till i morgon! Då blir det en liten stadstripp med syster och sedan får vi se vad dagen har att bjuda på.

♥ Natti!

mera joy

För ett par timmar sedan trodde jag att jag var så glad man kunde vara en dag som denna, men ack så fel jag hade. ÄNTLIGEN är mitt VFU-arbete klart och det är som om en sten lyft från bröstet :D
En nästan pluggfri långhelg... wow! :)

Förutom plugg har dagen bestått av trevligt sällskap och tacos-middag, så där finns inget att klaga på!
Ska se lite Greys anatomy nu så kanske jag skriver lite mer sen!

♥ tjing

:)

Efter en lång dag med hårt pluggande så ska det bli så otroligt skönt (och välförtjänt) med en myskväll på hög nivå!

♥ hejs

more than a feeling

Vilken dag! Man kan ju inte annat än att bli glad när  man tittar ut. Synd bara att jag själv måste sitta bänkad framför datorn med skolarbete, men om jag är riktigt duktig kanske jag kan få gå ut och steka lite senare. Börjar bli duktigt avis på mamma som åker till Turkiet om en vecka också. Jag ska iallafall vara kattvakt åt lilla Putte eller Nelson eller vad han  kallas numera :P Har även mammas bil till förfogande hela veckan så det blir kanon. Det är ju ungefär ett år sedan vi var i Turkiet sist och underbarare resa har jag tamefan aldrig gjort. Allt var perfekt och jag hade mer än gärna gjort om det :)

Revyn igår var som väntat helt fantastisk och kvällen avslutades med mysfika hos moster!

♥ hejs!

precious

Dagen har spenderats på sjukhuset och sedan en stadstur med min söta mor så nu är jag en slant fattigare men ett par solglajjer, en jacka och en kofta rikare :)
Behandlingen gick bara bra att få denna gång också så nu har jag fått  4 gånger. Det är ändå sjukt vad tiden går fort! Hade tur och fick ju sällskap av mamma även där :)
Ikväll blir det att se på grubbe-revyn. Såg den även förra året och det var riktigt bra. Kusin spelar gitarr ikväll och så ruggigt musikalisk som hon är så antar jag att det blir kanon även i år!

Förresten fick jag även veta idag att läkemedelsräkningstentan härmed är klarad och jag har äntligen en sak jag kan lägga bakom mig, är något nöjd :D Nu går det mot ljusare tider på alla sätt och vis! Skolan tynger mig något för tillfället men när jag gjort arbetet som väntar så kommer det garanterat att kännas bättre. Sommaren närmar sig för varje dag som går och det känns inte på något annat sätt än helt underbart!




♥ so long :)

färdigkalasat

Nu har vi varit på storkalas i Annas lilla etta, trångt men finns det hjärterum finns det stjärterum så att säga :) Det var mysigt som alltid när det gäller att umgås med min härliga släkt. Dagen till ära kan jag bjussa på en bild på min snygging till syster, grattis på dig gamling :D






♥ natti

idag är ingen vanlig dag

Dagen har bestått av ett mycket kort besök på skolan och ikväll blir det födelsedagskalas för hela slanten. Idag är det Annas dag så ett stort GRATTIS till min kära storasyster :)



En blogg

För ett tag sedan fick jag en liten fundering att jag kanske möjligtvis skulle kunna få ner några ord i en blogg emellanåt, så nu gör jag ett försök! :)




Helgen har iallfall varit kanon, men som vanligt för kort!  Men jag har hunnit med det jag velat och lite till,  och då kan man väl inte vara annat än nöjd. I morgon sätter skolan igång igen efter praktiken och det är väldigt blanade känslor. Har ett arbete att skriva till fredag vilket inte känns så jätteupphetsande just nu, har så mycket annat jag hellre vill göra :)
Sen är det redovisningar, praktisk examination och tentaplugg som gäller fram till sommarlovet som faktiskt närmar sig med stormsteg. För varje dag med vackert väder som går så inser jag mer och mer hur nära det är. Det kommer att bli fantastiskt!

Har till och med börjat känna mig friskare efter en  långdragen och seg förkylning med en hosta som garanterat härstammar från helvetet. Känner mig fortfarande lite seg och trött men att det går åt rätt håll känns inte helt fel. Har en härlig sovmorgon i morgon så än så länge ska jag inte krypa i säng, nu är det greys anatomy som gäller!

RSS 2.0