söndag hela dagen

Idag behagade vi på Kungsgatan att vakna klockan 13.00. Då vet man inte riktigt om man ska skratta för att det är så skönt eller gråta för att hela dagen nästan har gått.
Var också precis på väg att göra en utryckning åt min kära vän Jessica som behövde hämtning i stan men det visade sig att det inte behövdes. Istället så blir det nog att åka till mormor en stund där moster och mina kusiner också är.

Ett kort och relativt innehållslöst inlägg, men det kommer väl mera så småningom.

♥ adjö!

Amanda

Elin och Rickards lilla tjej bestämde sig inatt för att kika ut! Bo och Anki har därmed igen blivit mormor och morfar och Robbe storebror, helt fantastiskt :)
Än så  länge har jag inte träffat det lilla underverket men fått se henne på både kort och film så jag får väl nöja mig med det så länge! :)


Såhär stark är Robin!




I morgon blir det bio, mys!

♥Tjo! :)

Bättre sent än aldrig

Det var ju ett tag sedan jag skrev att jag skulle berätta om våran campingtripp men det har liksom aldrig blivit förrän  nu :)
Våran lilla minisemester blev guld och vi hade skitkul! Vädret var kanon så sol och bad stod högst upp på schemat varje dag :) Kvällarna bestod mest av mys utomhus med god mat och dricka, grillning och umgänge med de fantastiska människor vi följde med!
X antal myggbett och en snygg men faktiskt något smärtsam solbränna senare, begav vi oss mycket nöjda hem igen.


Jag kommer absolut att bli en campare i framtiden, me like!
Bjussar på lite bilder från stranden, härligt!










♥ Tjing! :)

hemma

Hemma från campingen och det har varit så jäkla härligt!
En liten update om det kommer lite senare för nu ska jag och Simon äta middag, det blir tacos! :)

♥Tjing!

:)

Nu är det bestämt att på torsdag bär det iväg på en liten minisemester. Målet blir Salusand där det ska bos i husvagn och förhoppningsvis massa sol och bad! Detta ser jag verkligen fram emot!

♥ tjing! :)

summertime

Nu har sommaren börjat på riktigt för mig. Igårkväll så var jag, Simon, mamma och morbror först och åt middag hos mormor. Sedan bar det iväg den ca 50m långa promenaden det innebär att gå till familjen Persson där bad, båtåkning och vattenskidor gjorde vår kväll så jäkla värd!

Jag provade för första gången i livet att åka vattenskidor och trots att jag faktiskt inte klarade att ta mig upp så får jag väl vara nöjd med min insats. Jag var tydligen väldigt nära men när jag lyckades i princip spräcka mig själv och sträcka varenda muskel i mitt vänsterben så gav jag faktiskt upp.(men inte för alltid, snart måste jag fan prova igen) Så istället för att vara missnöjd över att jag inte tog mig upp på skidorna så får jag väl vara nöjd med att inte hela benet flög av i samband med min garaterat ganska tjusiga splitt jag gjorde. Vänsterbenet ville alltså inte riktigt dit jag hade tänkt så nu när benet beslutade sig för att sticka iväg åt motsatt håll som resten av kroppen så får jag väl själv gå runt som en halt stackare som idag hos mormor faktiskt blev nöjd över att hon har kvar handikappstången bredvid toalettstolen sedan morfar levde. haha :)
Enligt min personliga blivande sjukgymnast är det förresten 90% återfallsrisk på en sådan sträckning.


På tal om honom så kom ju självklart han upp på vattenskidorna på första försöket och Ida kom upp på andra. Som tröst fick jag istället åka massa båt med Erik, vilket var ett godkänt plåster på såren :)
Efter massa sommarmys och kvällsfika så bar det iväg hemåt och sova och idag iväg till Spöland igen, DET är sommar! :)

♥ Hejs! :)

kanonhelg!

Gårdagskvällen björd på korvgrillning och båtåkning i Spöland. Jag tog även mitt premiärdopp i älven.
Det är verkligen inte vanligt att jag väntar såhär länge med att bada i älven så nu känner jag mig faktiskt ganska nöjd med att det faktiskt är gjort :) Spöland är helt underbart på sommaren och jag och Simon hade tänkt oss dit idag och bada om det var fint väder men tydligen så behagade inte vädergudarna vara på våran sida. Men bege sig till Spöland tror jag att det kanske blir ändå, men badningen får vi väl spara lite :)

Denna helgen har varit fantastisk på flera sätt. Har haft skitkul!
Har träffat så sjukt mycket folk, vilket jag tycker att man alltid gör under vännäsdagarna och som också är det bästa med hela helgen. Vi har gått och lagt oss runt halv sex både fredag och lördag så en lång natts sömn i natt var välbehövligt!
Så kort och gott är jag så jäkla nöjd med den här helgen!

♥Tjingtjong från en glad Erica!




tonight

Vännäsdagarna med party och grllning. Har svårt att tro att denna helg kan sluta på något annat sätt än sjukt kul, som det alltid brukar vara under vännäsdagarna.

Förresten såg jag att jag pillat bort alla mina bilder från tidigare blogginlägg. Orkar inte fixa det nu men har vi tur så kommer det väl nya bilder eftersom :)


♥Tjing!

ledig

Idag har jag varit ledig och spenderat dagen hos mormor! Nu ikväll blir det mys och Harry Potter som hägrar. Vi måste ju passa på att se alla Harry Potter nu innan den nya kommer på bio, är nämligen inte hundra på att alla som redan finns är sedda faktiskt :)

Har nu två arbetspass kvar innan mitt sommarlov börjar på riktigt! Det ska bli så otroligt skönt men nu är det bara att hoppas på att det här jäkla vädret kan ge sig så vi får se solen igen!


Ja, det var en kort liten uppdatering men så småningom kommer det väl mera!
♥Hejs!

bilder från lördagens bravader

Här kommer lite bilder från Emma, Erika och Sebs partaj i lördags :)









♥So long!

gårdagen

Gårdagagen var fantastisk på många sätt!
Vi hade så sjukt kul! En härlig fest med härliga människor!
Bjuder på bilder lite senare :)

♥ Tjing!

RSS 2.0