Dop

Nu är lilla Amanda Josefina doppad och klar! Hon var så duktig och gav knappt ifrån sig ett pip!
Sången gick bra för min och Marias del, och vem vet, någon gång kanske jag lägger upp en liten filmsnutt så får ni se/höra ;)


Nu ska jag och mitt hjärta strax åka till Brån där vi bestämt oss för att övernatta, det var länge sedan sist!
Det blir middag och vin, ska bli sjukt trevligt (som alltid)! :)


Hejsvejs :)

Putte

Min mamma har köpt ett vitrinskåp till hennes kök. Hon höll precis på att plocka in grejer i det och började fundera på vad hon skulle ställa i mittenhyllan. Men kom sedan på att det behöver hon nog inte klura på, för det sköter Putte!


HELG

Finally! Egentligen borde jag väl spendera denna helg till att plugga till tentan men det tänker jag icket göra. Ska vila upp mig så jag orkar det nästa vecka istället. Så istället för plugg blir det mys med mitt hjärta, fest och födelsedagskalas! TREVLIGT!

Bilder

För ett bra tag seadn så bestämde jag, Erika, Emma, Challan med sin Wilma oss för att ha en riktig tjejdag. Vi sågs för att snacka massa skit och äta gomiddag på Bishops Arms. (där Erika arbetar som kock) Efter det så köpte vi en stor påse godis på Hemköp (där Emma jobbar) och begav oss hem till Skolgatan för att fortsätta våran myskväll.
Hittade några bilder från dagen som jag tänkte bjussa på!




Idol

Igår missade jag Idol. Hur  gick det till? Och jag tänkte inte ens på det.
I vanliga fall om jag varit tvungen att göra något istället för att se idol hade jag garanterat gått runt och sörjt en smula.
Men igår, vad hände?
Jo vi var på födelsedagskalas och när vi åkte därifrån 19.30 hade jag ju hunnit med stor marginal att åka hem och bänka mig i soffan. Men istället så bestämde jag mig för att vara lite hurtig och följa med Simon och träna.
Så jag får väl känna mig nöjd med att ha varit lite duktig istället för att  gå runt och vara bitter på grund av ett tv-program där typ 80% av deltagarna faktiskt skämmer ut sig, sin familj och sina vänner. (men som jag trots allt faktiskt är helt tokig i)

Så de följande 40 minuterna ska jag sitta här vid datorn och titta på gårdagens program!

So long!

Småsaker

Det är egentligen ganska jobbigt hur man kan reta upp sig på vissa småsaker. Till exempel är mitt största problem just nu att jag inte kan logga in på facebook.
Fast det är klart, det kanske bevisar att man inte har det så tokigt ändå, om man har tid att reta upp sig på såna små bagateller :P

Tacos, Idol och mys

Idag har jag:
  • Skippat skolan
  • Klivit upp tidigt och åkt och tränat
  • Haft besök av min far
  • Handlat
  • Hälsat på min underbara mormor
  • Köpt en sak som jag hoppas att Simon blir glad över, det lär visa sig om några dagar



Ikväll ska jag:

  • Äta tacos hos mamma med Simon, mamma och storasyster
  • Se IDOL
  • Äta något gott och säkerligen onyttigt
  • Mysa med S
  • Njuta av att vara ledig till på måndag



Igår:
  • Fick jag ett äpple av morbror Bo när jag gick förbi honom när jag var ute på promenad.



Skolfri dag

Jupp, idag så har jag sluppit att åka in till skolan och istället kikat på lite skolarbete här hemma. Men i morgon blir det att ta nya tag igen. Ska vara på KTC hela förmiddagen och sedan jobba lite med vårt grupparbete vid lunch.

Som vanligt är det såklart skönt att kunna vara hemma istället för att åka in till skolan. Det är ju så när det är en bit att åka. Men samtidigt så tycker jag att det går så pass bra att åka buss så jag vill faktiskt inte hellre bo i stan än här hemma i Vännäs, då står jag ut med bussresorna :) Eller står ut, jag kan gillar dem till och med lite grann. Det är ganska skönt att bara sitta en stund. Jag hade ju någon slags vision om att jag skulle vara duktig och plugga varje bussresa hem.. men det har inte gått något vidare :P


Natti!

myskvällen

Fröken Prytz fick både sängkamrat inatt och frukostkompis i morse, nämligen jag :) Vi har haft det supermysigt och det var guld värt :) Kvällen började med Glass, fruktsallad och IDOL för mig, Jessica och Jasmine och sedan var det mys och massa skitsnack som hägrade :)


Precis som alla andra år så är jag en jäkla Idolnörd och följer det troget.
Har ju redan min favorit!
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1191095&selId=1.924472&currPage=5

mitt spöland



Mitt älskade Spöland. Den här bilden (som jag förrsten tjyvat från Maria) är tagen från min mormors gård. Själv är jag uppvuxen bara ett par hus bort från henne. Att bo såhär nära älven har varit helt fantastiskt :) Som tur är har vi ju mormor kvar i Spöland så att trots att alla vi andra har flyttat så kan vi fortfarande njuta av denna underbara by!

kortdag och myskväll

Det var inte helt dumt att sluta klockan tolv idag. Åkte direkt hem och satte mig framför ett avsnitt av Greys anatomy och lade mig sedan och vilade en stund! Nu så väntar en promenad och sedan ikväll en myskväll med fröken Prytz, guld! :)


Dammsugarkvinnan

Skulle bara skriva att jag tycker att min mor är väldigt söt. Och precis som alla andra i sin familj, alltså mormor, moster och morbror så pågår det faktiskt för jämnan en slags inbördes tävlan om vem av dem som är snällast mot den andre.    ( Ni som träffat dem vet precis vad jag menar) För några dagar sedan så var jag, mamma och mormor och hälsade på på rödäng där mina kusiner och moster bor.
När vi kommer dit så har mostra min tagit fram dammsugaren, men vad händer? Jo VIPS så har mamma tagit över!



helg!

Har nu gått skola i bara en vecka och har redan fått tillbaka känslan om hur ljuva helgerna faktiskt är :)


Fick just ett telefonsamtal från min mor som berättade att om jag försökte ringa Anna så var det inte lönt, hon har nämligen tappat sin telefon.... IGEN! Hahaha! Tillåt mig skratta!
Det låter väl kanske inte som något roligt men när det händer för kanske 5-6:e gången så kan jag inte göra något annat än att dra på smilbanden :P Hon är som ett fladder min kära storasyster! :) Hon har gett förslaget att hon kanske borde skaffa sig en personlig assistent som följer henne ut på krogen för att se till att hon har koll på alla sina saker, haha. Någon frivillig? :)

So long!

RSS 2.0