the things you tell me

Nu känns det äntligen som att det är sommar på riktigt! Har legat i solen och glassat varje ledig stund denna vecka. Livet är inte alls så tokigt för tillfället! Att känna så gör mig varm i hela kroppen, så bra är det! :)

Nu väntar sängen och sovmorgon i morgon. Men det är klart, är det sol i morgon ska jag så fort som möjligt bege mig till mormor i Spöland och avnjuta det vackra vädret och kanske även lite bad :)

♥Nattinatti!

all we need

Jobbet går fint och det är lika kul som vanligt. Men trots det så längtar jag otroligt mycket till jag jobbat färdigt så jag verkligen hinner vara ledig och njuta av sommaren! Men det hinns alldeles säkert med, och det känns sjukt bra!
Jobbar hela helgen också!
Surt med tanke på att det både är fint väder plus att denna köriga arbetsvecka gjorde så jag inte kunde följa med på roadtrip söderut! Men, det kommer fler chanser :)

♥ hejs :)



you shook me all night long

Hallojs!
Varit lite dåligt på bloggfronten nu på ett par dagar så nu har jag lite att ta igen. :)

För det första så har jag nu kommit igång med arbetet på allvar så nu jobbar jag och står i. Känns riktigt bra när jag faktiskt känner mig rätt  så hemma på stället numera!

För det andra så har midsommarhelgen varit helt fantastisk!
Femtioårsfirande för min käre morbror på torsdagen och sedan även överraskningsfest för samma femtioåring på midsommarafton. Vi hade verkligen hur kul som helst!


Självaste femtioåringen (närmast)




Självklart var Robin med också!





Idag har jag varit på kalas och sedan sett fotboll. Efter matchen så begav sig jag och Ida för att slinga Idas hår. Med hennes kalufs så tog det ett tag men resultatet verkade iaf bli bra! Nej nu ska jag slita mig från datorn och bege mig för att se vad vi ska hitta på denna kväll! Grejt! :)
♥tjingeling!

ledig

Har varit och fått behandling idag och efter det var jag så jävulskt trött så nu har jag sovit en stund, skönt! :) Efter jag varit på lassa så åkte jag på strömpilen för att kika en liten stund. Hade bestämt att jag inte kan shoppa så mycket nu eftersom jag  köpte en cykel igår!
Men vad tror ni händer då.. kom jag hem med ett par skor eller inte? hm, jo troligtvis!
Förresten så är cykeln jag köpt den mest fantastiska jag någonsin cyklat på. Man sitter som en kung och snygg är den också! Kanske bjussar på en bild så småningom!

Ikväll ska jag på födelsedagskalas  och nu sitter jag och väntar på att Simon ska komma hit med mat han har köpt med sig. Känns hemskt skönt med tanke på hur slö jag känner mig för tillfället, så att slippa laga mat känns guld! :)

♥So long!

söndagkväll

Igår förmiddag fick vi äntligen träffa Charlotts lilla skrutt och vi kunde som väntat inte hålla ett enda finger borta utan det var mys och pill och massa naaaaw, åhh titta vad söt... osv. som gällde hela tiden, vilket som sagt inte var direkt oväntat.
Sedan blev det jobb för min del till 20.30! Kul att jobba igen men då var jag så trött och less.
Men att en kväll som började så tråkigt kunde sluta så fantastiskt.

I morgonbitti börjar jag sju så det blir väl snart att krypa ner under täcket.

♥natti! :)

fredag all day long

Idag har jag varit på stan och gjort mitt shoppingsinne lite gladare men mitt bankkonto lite mindre glatt. Men kul var det!
 Efter presentshoppning till den lilla skrutt vi ska besöka i morgon så åt vi lunch och var och gjorde en bedömning om det vore värt för twinsen Valfridsson och vår vän Sebastian att hyra festlokal till deras feta födelsedagspartaj! När detta var gjort bar det vidare i shoppingdjungeln där jag hittade både det enda och det andra som numera kommer att få förgylla min garderob!
Kort och gott en kanondag! Vad kvällen ska få bjuda på är inte helt säkert ännu men hur som helst blir det garanterat skoj och mys min sista lediga kväll innan arbetet drar igång på allvar!

♥ gokväll!

Time flies

De senaste dagarna har varit både hektiska och otroligt lugna. Har hunnit göra massor samtidigt som jag inte gjort någonting särskilt egentligen, men har gjort det jag velat och det är väl det som är meningen med att vara ledig!  :)

Ett år sedan studenten och det känns ganska sjukt vad tiden går fort! Om det är positivt eller negativt vet jag inte riktigt vad jag ska svara på, det är lite både och. Iallafall så blev jag så sugen på att kika på lite bilder från bal och student, så jag bju på några :)














I Morgon blir det stadstur och på lördag ska vi äntligen få träffa det lilla underverket som numera föralltid kommer att  fylla Challans liv med glädje och kärlek, men som även kommer att förgylla våra andras liv otroligt mycket. Grattis en än gång Challan till din lilla prinsessa, jag är så stolt över dig och lillan och jag  vet att du kommer att bli (är) en fantastisk mamma!


måndag

Helgen har varit kanon! I Fredags var det tacobuffe med ett stort gäng härliga människor som gällde. Det var Mammsen, Simon, Sanna, Daniel, Susanne, Anitha, Mikael och Jessica och det var skittrevligt! Sedan i lördags eftermiddag bar det iväg till stan där inte lägenhetsinnehavaren skulle komma hem förrän klockan 8 så ja och mina följeslagare låste helt sonika upp dörren, klampade in och kände oss som hemma! När samtliga gamla godingar var samlade så hade vi en jävligt rolig kväll, men det var inget jag inte hade förväntat mig :)

Idag ska jag nu göra färdigt en uppgift som ska vara inskickad till skolan innan midsommar men den är så liten så det ska nog gå fint. Sedan får vi helt enkelt se vad dagen har att bjuda på för spännande :)

♥ So long

world inside my head

Efter i morgon: no more school!
Eller inte på ett par månader iallafall! :)

♥tjing

tonight

Ska skjutsa syster på bussen och sedan tillbaka hit. Har gett upp dagens pluggande för länge sedan, det går inte direkt kalasbra måste jag säga. Motivationen lyser fortfarande med sin frånvaro och jag har en känsla av att den inte kommer att visa sig än på ett par månader!


movienight.
ska nu och handla lite som kan passa bra till en sådan mysfilmkväll :)
♥tjingeling!

we can make it right

Tisdag och tentaplugget går för tillfället åt helvete! Det är sjukt vad mycket annat man hellre funderar på och gör istället för att sitta med näsan i skolböckerna. Har iallfall tagit ett långt härligt bad och pratat i telefon med en härlig brud som man inte kan göra annat än att tycka om av hela sitt hjärta. Vi har en hel del gemensamt (inte bara namnet) utan massa tankar och funderingar som verkade perfekta att avverka i badet :) haha, trevligt var det iallafall :)

Har även fått telefonsamtal av min kära mamma som tydligen just skulle duscha och gå ut och äta efter en dag på stranden i 36 graders värme...
nejnej, jag är inte avis om ni trodde det!
Skämt åsido så skulle jag hemskt gärna göra utlandsresa inom en snar framtid.. är så sjukt sugen! :)

♥hoj!


RSS 2.0