tillbaka till verkligheten

Idag så har jag avverkat första dagen i skolan och det innebar en hel hög med blandade känslor! Men som vanligt var det kul att träffa alla godingar! Dagen till ära så får ni beskåda en bild på en riktig snygging i skolbänken! :)







Sommarlovet har som vanligt gått mycket fortare än vad man tror att det ska göra, men förhoppningsvis går det väl också lika snabbt till nästa sommar. Jag älskar sommaren på alla sätt och vis och tycker alltid att det är så jäkla tråkigt när den är över. MEN, man ska väl ha något att längta efter också! :)
Denna sommar har kanske inte bjudit på sådär superfint väder men ändå väldigt mycket roligt! Så någon dag ska jag sätta mig och knåpa ihop lite bilder och visa vad jag och mina kära har sysslat med under dessa skolfria månader :)

Nej nu så måste jag nog strax börja tänka på refrängen och se till att hinna sova innan väckarklockan ringer i morgon :) Men i morgonbitti har jag så tur att Simon ska iväg samtidigt som mig och slipper på det sättet iallafall avundsjukan det innebär att behöva plåga mig upp medan han lugnt och fridfullt kan ligga kvar under täcket. I morse smärtade det lite i mitt lata sömntutehjärta att behöva släpa mig upp från en varm och go säng och sätta mig på en buss som leder till en heldag i skolbänken medan Simon lugnt och fridfullt kunde ligga kvar en timme till. Och JA, en timme är otroligt lång tid på morgonen :P

Natti :)







Paj

Nu väntar paj med vaniljvisp tillsammans med Simon, mamma och morbror, inte helt fel :)
Det har varit så otroligt skönt att ha haft en riktig slappardag såhär sista dagen på sommarlovet. Men vips så är vi väl där igen. Tiden går så otroligt fort och snart är det jul, nyår och sedan vår igen!
Men ännu är ju dagen inte riktigt slut så jag ska passa på och njuta min sista sommarlovskväll!

Tjingeling!

nattugglor

Jag
Och Simon.
Och Maria som jag pratar med på msn :)
Och Mamma, Mikael, Anitha, Susanne som suttit hos Susanne och snackat skit till typ nu.
Och Anna som är på partaj med alla goa arbetskamrater.

Sov sött :)

inlägg om hela tjocka släkten

Ikväll har vi firat födelsedag på Storgatan. Som alltid på födelsedagskalas så var det kanontrevligt. Men det är det såklart alltid när man har med tjocka släkten att göra. Jag tycker att jag har en väldigt speciell släkt och jag räknar dem som familj allihopa. Dels så är det  förstås släkten på mammas sida med mormor, morbror, ingift moster, moster, hennes gubbe, kusiner med respektive och kusinbarn men även min ingifta mosters släkt som alltså blir min kusins kusiner, deras respektive, föräldrar och mor/farmor. Det är alltså ett stort härligt gäng och det är på det sättet alltid fullt hus vid högtidsdagar men även bara för att säga hej en stund, få lite sällskap och mätta fikatarmen som skriker efter nåt gott.  Så något jag tycker är fantastist kul är att alla ses ofta och det är inte alls ovanligt att man går till morbror för att hälsa på och vips så kan man vara typ tio pers som är där samtidigt. Skitkul, så jag skulle tro att kafferäkningen blir hög för husfolket ;)

På tal om släkt så har det idag blivit bestämt att jag med sällskap av min kära kusin ska sjunga/spela på lilla Amandas dop i slutet av September.
Jag sjöng även på Robbes dop med moster som pianist så denna gång blir det lite ombyte när det blir Maria och jag som  ska framföra något fint! (får vi hoppas :P)







Klockan är nu mycket men jag tror rent utav att jag ska sätta mig vid tvn med  Simon en stund innan ögonlocken kommer att trilla igen! :)

♥Hejs och godnatt!

Har varit hurtig

Japp, nu har jag varit lite hurtig och tagit en riktig långpromenad för att få det att kännas lite bättre efter skrovmålet jag tryckte i mig till middag :P Och förresten, det "kebabiga" som Simon ville äta blev slutsligen en kebabtallrik och är inte det nog kebabigt så säg!
I morgonkväll blir det att gå på födelsedagskalas och det blir säkert trevligt som alltid! Och på lördag är jag erbjuden att gå på  tjejkväll och sedan gå ut. Det hade varit ruggigt kul men jag har varit så  himla trött och lite förkyld den senaste veckan så det känns lugnast att vara på hemmaplan. Det blir nog kräftor på kungsgatan, mysigt!

Förresten på tal om något helt annat så är jag något less på Vännäs kommun just för tillfället. Jag har nämligen inte fått min lön. Tydligen hade det blivit något fel i överföringen från kommunen och till ett visst antal anställda så troligtvis får jag inte mina pengar förrän på tisdag. Suck! Men det är väl inte lönt att tjura, huvudsaken är väl att de trillar in så fort som möjligt!






Stadsresa

Idag har jag och Simon varit en liten sväng i stan. Jag var hos optikern samt köpte ett par nya skor. Under tiden så var Simon och vattnade blommor hos Sanna och Daniel som har spenderat den senaste veckan på Cypern. Avis? Svar: Ja! Efter det så träffade vi Susanne och åt lunch med henne. Känner mig nu väldigt lat med tanke på att jag och Simon just bestämt oss för att köpa mat ute även till middag.
S är tydligen sugen på något "kebabigt"... Vad det blir återstår att se!

Det var ett tag sedan jag lade in några bilder men förhoppningsvis så kommer det mer nu när jag fått min nya telefon som jag by the way är sjukt lycklig över. Jag är supernöjd med hela telefonen! Det är Sony Ericssons W995 som både är en walkman och har väldigt bra kamera, så det känns perfekt :)


Nej nu blir det att få något i magen!
♥Bye!

Fredagsmys

Säger bara en sak!
http://www.youtube.com/watch?v=y2qjjoA2N_g


Promenad

Ska precis bege mig ut på en promenad. Har precis laddat mp3n med en  ljudbok så nu är det bara att traska på!
Skriver kanske något mer senare :)
♥Tjo!

Onsdag hela dagen

Igår kväll gjorde jag något jag längtat efter ett tag nu. Jag beställde en ny telefon och kommer väl nu att gå runt och längta som ett tok till den landar på posten! :) Hade ju kunnat gå direkt på affären och köpa den så hade jag fått den direkt i näven när jag gick ut, men nu blev det inte så och det är väl kanske inte helt fel att hinna gå runt och längta lite!

Denna dagen vet jag inte riktigt än vad den kommer att bestå av men något jag vet helt säkert är att jag ska sätta mig och se Twilight. Om den bara är hälften så bra som boken så kommer jag nog ändå att älska den. Boken var ju verkligen helt sjukt bra! :)

♥ Bye

Tisdag

Jajemensan, tisdag idag och det har varit en fruktansvärt okreativ dag. När vi vaknade låg vi i sängen till tolv och förflyttade oss sedan så långt som till tvn. Men man ska väl inte klaga, mys och dagar med dåligt väder hör faktiskt nästan ihop. På tal om dåligt väder så var jag nyss så himla smart att jag begav mig ut på en cykeltur trots att jag såg att regnet hängde i luften. Hann inte mer än en liten bit innan jag förstod att det nog är bäst att vara under tak ikväll  :)

♥Tjingeling!


IKEA

Har hela kvällen nu suttit och kollat efter grejor som ska inhandlas på tisdag. Efter konferanser fram och tillbaka med min käreste så tror jag att vi båda är nöjda med det vi vill ha. Men som vanligt lär det nog hittas en hel del mer ;)

I morgon ska jag umgås med mina härliga brudar och vistas i solen (förhoppningsvis) och kanske även ta ett glas vin, det blir så grymt trevligt att träffas!
Detta blev som vanligt ett kort och ganska innehållslöst inlägg, men jag hoppas på att kanske så småningom bli lite bättre på det här :)
Nu väntar sängen!

♥Natti :)

sjukling

Hej! :)
Idag har jag varit och solat massor hos mormor och sedan åkt hem till Vännäs för att ta hand om min sjukling. Stackare som är sjukis i detta fina väder, men vi hoppas väl på en snabb övergående förkylning! :) Nu ska jag se till att Simon kurerar sig med lite glass, frukt, te och sedan se på Vänner!

Gårdagen var härlig med massa sol och sedan titta på vattenskidåkning när Ida, Anton och Viktor åkte. Kvällen avslutades med en gratis korv på Statoil när Anna slutade och sedan en kopp te med två härliga tjejer! Tack för körven Statoil-Anna, det var inte dumt! :P

♥Tjingeling!

Stockholm

Som sagt så har jag och min älskade vän Jessica varit i Stockholm  och vi har haft otroligt kul!
Shopping, party och umgänge med massor av trevligt folk har gjort resan guldvärd.
Det har gått åt en hel del pengar men vi båda kände verkligen att vi skulle unna oss detta så det känna helt ok :)
En av kvällarna så var det Pridefestivalens årliga schlagerkväll och det var skitkul, det är inte så ofta man ser så mycket kändisar här i Vännäs direkt :P

Några av de vi såg var:

Magnus Carlsson                 Shirley Clamp                    Alexander Rybak              Sarah Dawn Finer



Yohanna           Lili&Sussie                        Velvet                            Alcazar                             



Charlott Perelli


En mycket trevlig kväll!
Plus att pricken över i:et var när Tomas Ledin och Alexander Rybak helt oväntat kom in i baren där vi satt senare på kvällen, det var riktigt kul!
Skulle även ta och lägga in lite bilder från annat vi gjort men insåg att jag hade så väldans många så jag bjuder på en titt på min snygga reskamrat:)



♥Hej så länge! :)

tisdag

Jag har varit så dålig på att blogga den senaste veckan men jag har ju hunnit vara i Stockholm så jag ska lägga upp lite bilder därifrån någon dag :)
Idag har jag och Simon haft en riktig slappardag och ska nu bege oss iväg på grillning, trevligt värre! :)

♥Hejs!

RSS 2.0