Guten morgen

Jag har faktiskt varit vaken en stund men jag ligger kvar i sängen och pillar på datorn med en sovande älskling bredvid mig. Funderar just nu på om jag ska ta och skaka liv i honom och se till att kliva upp, äta något och sedan tagga till för ikväll! Eller så får han sova en stund till.. har inte bestämt mig än :P

sweet friday

Jag älskar fredagar och har alltid gjort! Fredagsmysreklamen är pricken över i:et och mysfaktorn är på topp! Fint som snus!
Nu är det uppladdning inför morgondagen som gäller. Ska upp i någorlunda vettig tid för att förbereda och göra i ordning det sista för utklädningen, DET SKA BLI SÅÅ KUL!

Nej nu ska jag och min gubbe ta och mysa en stund till innan det blir sängdags :)
Tjingtjong!

äntligen

Äntligen kanske jag kan böra slappna av lite igen! Det skriftliga arbetet är gjort, praktiken (som varit otroligt rolig) är över och jag har långhelg, fantastiskt! :)
Helgen kommer att bestå av mys och partaj! är fruktansvärt taggad och utklädningstvång är ju så jäkla roligt, alla kommer säkert vara skitsnygga!

Hur som helst har det varit fyra hektiska veckor för mig. Praktiken har varit så lärorik och rolig men har verkligen tagit på krafterna! Har knappt  hunnit vara hemma något, knappt träffat varken familj, vänner eller mitt hjärtas fröjd känns det som! Har mest sovit när jag kommit hem :P
Nu är det iallafall en lite lugnare period, och det ska jag verkligen njuuuta av! :D

Tjing :)

lördag

Nu är praktiken slut och efter onsdag räkar jag med att ha ett liv igen. Då ska nämligen mitt VFU- arbete vara klart och då kanske jag möjligtvis får lite tid över till  något annat än att sova och göra skolarbete. Har faktiskt kommit igång ordentligt iallafall, men kommer väl garanterat att köra fast snart..

Något jag ser fram emot just nu är middag. Bara Simon kunde pallra sig hem från gymet så kanske vi skulle kunna slänga i oss något ätbart.  :)
Tjing så länge!

ledig dag

Idag har jag varit ledig och det har varit otroligt välbehövligt och skönt! Praktiken ät väldigt rolig men det tar verkligen på krafterna just nu. Har nog aldrig varit såhär slut!

Förresten så har jag nu fått tid för att märka mig för livet för andra gången!
->Tatuering 5/11
Får se om Sanna har flyttat då annars hörde jag något litet, litet  löfte om att följa med och se all the pain! Men jag tyckte du absolut inte att det var så farligt förra gången så det blir nog säkert kanon hur som helst :)


Tjing!


HELG! eller?

Nje, inte direkt för min del. Har praktik hela helgen och jag måste säga att jag gjorde ett förbannat bra jobb idag för att ha sovit max en halvtimme inatt. Låg och vred och vände mig och att jag inte nötte sönder både lakan och madrass med allt mitt snurrande är ett stort mysterium.
Förhoppningsvis blir det bättre på sömnfronten inatt så jag orkar med både praktik och två födelsedagskalas i morgon!
Nej nu ska jag börja tänka på refrängen!

Tjingeling!

gomat

På middagsmenyn idag så stod det tonfisksallad. Min käre Simon och jag hade planerat att ha en riktig hurtig dag med träning och nyttig middag, och så blev det!
Tonfisk, sallad, majs, gurka, tomat, paprika, svart quinoa, kikärtor, melon, avokado och halloumi blev våran nyttiga och ack så smarriga middag. Den gick även hem hos Simon som i vanliga fall inte alls är särskilt för tonfisk, quinoa, kikärtor och sånt! Skoj!



Vilken mästerkock jag är ;)

söndag

VIPS, så var det söndag igen!
Kan någon svara mig varför helgerna alltid går för fort?

RSS 2.0